airmien

sesuatu tentang kehidupan

Amy Airmien April 21, 2008

Penghargaan Kepada Insan Yang Bernama Manusia

 

21 Responses to “Amy Airmien”

  1. Helmi Says:

    Semuanya tentang kehidupan.. Siapa tahu, ianya ada kaitan dengan diri kita..

  2. teruterubozu Says:

    nice blog…

    byk petua2 tentang cinta..blh dijadikan panduan

  3. airmien Says:

    Panduan unuk semua.. Mana yang ada sikit, bleh bg untuk
    dikembangkan..

  4. wati Says:

    airmie…tul ke apa yg ada dalam bulan kelahiran islam ni…saya tak suka la rabiulakhir…jahat sgt..
    tak kan takde yg baik dalam rabiulakhir ni..
    sedih sgt sbb sy lahir bulan tu..tak semua org lahir bulan tu berwatakan jahat..rasanye leh effect juga hal ni..klu org lain baca yg tahu tarikh lahir kita da tentu mereka akan tertanya2 tul ker..apa ker…

  5. airmien Says:

    saudari boleh compare dengan Rahsia Kasih Sayang
    Berdasarkan Bulan..

    April
    – Individu yang amat sukar untuk jatuh cinta dan amat memilih pasangan.
    – Selalu memendam perasaan terhadap individu yang dicintai.
    – Sukar dan malu dalam meluahkan isi hati.
    – Sentiasa ingin diberi perhatian.
    – Amat cemburu dalam perhubungan.
    – Kesetiaan teguh terhadap pasangannya.
    – Emosi cepat terusik dan mudah terluka.
    – Sentiasa menjaga hati pasangan dan pandai memujuk.
    – Romantik dan terlalu romantik
    – Sukar melupakan pasangan walaupun dilukai.
    – Sukar berlaku curang dan amat menyayangi pasangan.
    – Kebanyakan orang yang lahir dalam bulan ini boleh dianggap ‘hamba cinta’ seperti Laila, Juliet, Siti Zulaikha.

    Ini semuanya dilakukan sacara rawak, mungkin ada
    sedikit persamaan dan mungkin tidak ada dalam diri
    saudari atau sedikit saja yang sama..

  6. ~hero_botok~ Says:

    ~hahahahh..i2 lah kehidupan kawan..andai kau lemah kau yang akan dimamah kekuatan tidak menjamin kehidupan yang sempurna tapi yang paling penting akal…kau bijak dalam menilai sesuatu keputusan..ingat kawan…jangan fikir kau berbadan besar kau boleh hidup sempurna dari orang lain…nukilan hero_botok

    • airmien Says:

      Kekuatan akal lebih penting daripada kekuatan fizikal..jiwa lemah tidak menjamin pulangan yang baik..tq Hero Botok..

  7. muzli Says:

    tumpang lalu……………….blog yg menrik,,..byk leh jadi panduan..tq writer.:)

  8. cinta kaseh Says:

    nice blog…
    share is caring..
    >,<
    tq

  9. terbaik r…
    sy suke blog nie…

    • airmien Says:

      Terima kasih. Sila datang lagi. Sharing is caring. Mungkin sedikit sebanyak kita boleh memberi apay ang terbaik di dalam kehidupan. Sesuai dengan tema ‘ Sesuatu Tentang Kehidupan’, setiap orang ada berbagai ragam dan berbagai cabaran ditemui dan banyak cara boleh diharungi. Bukan diatasi tetapi diharungi agar lebih mematangkan kita menjalani kehidupan.

    • airmien Says:

      Terima kasih kerana menyukai blog ini.

  10. Hanan ~ Says:

    ~ Assalamualaikum .. En Airmien , sy sgt suka baca blog En airmien .. byk info yg membantu dan membina .. sy mohon dimaafkan sbb sy sllu share info dlm blog En.Airmain .. sbb sy rasa ia ckup bermanfaat .. mohon dihalalkan .. ~

    • airmien Says:

      Waalaikumussalam. Terima kasih kerana berkunjung. Semoga ianya dapat memberi manfaat kepada semua. Sebarkanlah kepada semua jika ianya dirasakan bermanfaat.

      • Hanan ~ Says:

        ~ Alhamdulillah .. terima kasih En.airmien .. semoga Allah melipatgandakan pahala En.airmien .. rasa lega hati sy .. terima kasih sekali lagi … ^_^ ,wslm ..~

      • airmien Says:

        Sama-sama. Selamat berkunjung dan moga dapat manfaat dari apa yang ada di dalam ini.

  11. siti Says:

    airmien…saya mohon share tulisan2 awak dalam kumpulan saya ye..tapi saya buat copy paste jerr sebab ambil isi yg penting2 .jika sy share terus dlm fb terlalu panjang utk kawan2 sy baca…sbb tu sy ringkaskan…bagi mereka mudah faham.terima kasih ye…

  12. Maira Says:

    Assalamualaikum…saya suka baca blog Encik airmien terima kasih ya..


Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s